Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontor i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Tilbud til skoler

 .
 

Foredrag, præsentationer og quiz i Europa-Huset

 .

Vi tilbyder skoleklasser en præsentation af EU og dets institutioner, skræddersyet til klassens niveau. Det foregår i Europa-Huset i Gothersgade, hvor vi har konferencefaciliteter til op til 60 elever ad gangen. Vi henvender os til elever fra og med 8. klasse, men primært til gymnasieelever op til 3.g med samfundsfag på højniveau.

Til vores præsentation gør vi brug af topmoderne præsentationsudstyr, samt et afstemningsystem som gør oplevelsen interaktiv og lader eleverne engagere sig i præsentationen. Vi laver quizzer og politiske afstemninger, og efter underviserens ønske kan vi forberede specielle afstemninger. Efter præsentationen er klassen velkommen til at benytte konferencelokalet til videre gruppearbejde.

Skriv til vores Info-Point hvis du ønsker mere information eller ønsker at booke et besøg i Europa-Huset på info@europa-huset.dk.

 
 .
 
 

Euroscola

Står du foran at skulle planlægge en ekskursion for en skoleklasse? Eller er du selv elev, og har du lyst til at fortælle din lærer om et godt tilbud om en tur til Strasbourg?