Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontor i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Publikationer

GRATIS BØGER/HÆFTER SOM DU KAN BESTILLE HER

 

Road-trip avis 2015/16

To gange om året deltager Europa-Parlamentet og Europa-Kommissionen i Danmark i en uges Road Trip som arrangeres af Europabevægelsen. I forbindelse med vores Road Trip producerer Europa-Parlamentet, Europa-Kommissionen og Europabevægelsen en særlig EU-avis målrettet eleverne på ungdomsuddannelser. Avisen understøtter budskaberne og aktiviteterne på vores Road Trips og er velegnet til undervisningsbrug.

 

Sakharovprisen 2015/16

Europa-Parlamentets bog om Sakharovprisen. Sakharovprisen tildeles særlige personligheder, som kæmper mod intolerance, fanatisme og undertrykkelse. Ligesom Andrej Sakharov vidner Sakharovpristagerne om, hvor stort mod det kræver at forsvare menneskerettighederne og tankefriheden.

 

Din lommeguide til Europa-Parlamentet

Europa-Parlamentet har udgivet en lille lomme guide med nyttig information om bl.a. besøg i Europa-Parlamentet. Guiden kan bestilles i en trykt udgave på vores bestillingsside, eller kan downloades fra linket herunder.

 

Europa-Parlamentet: Borgernes stemme i Europa

Let tilgængelig brochure med introduktion til Europa-Parlamentet. Indeholder nyttigt Europa-kort og plads til noter. Egnet til undervisningsbrug.

 

Sakharov-prisen

Europa-Parlamentets bog om Sakharov-prisen udgivet i anledning af 25-året for indstiftelsen af prisen. Sakharov-prisen tildeles særlige personligheder, som kæmper mod intolerance, fanatisme og undertrykkelse. Ligesom Andrej Sakharov vidner Sakharov-pristagerne om, hvor stort mod det kræver at forsvare menneskerettighederne og ytringsfriheden.

 

Sakharov-prisen for tankefrihed

NY! Præsentation af vinderne af Sakharov-prisen. Sakharov-prisen tildeles særlige personligheder, som kæmper mod intolerance, fanatisme og undertrykkelse. Ligesom Andrej Sakharov vidner Sakharov-pristagerne om, hvor stort mod det kræver at forsvare menneskerettighederne og ytringsfriheden.

 

Musemåtte

Europa-Husets musemåtte der kan bruges som notesblok.

 

INFORMATIONSMATERIALE TIL DOWNLOAD

 .
 .
 

Dilemmaspil

På linket herunder finder du en række spil produceret af DR journalist Ole Ryborg. Spillet er produceret i forbindelse med "EU på skemaet" eu.emu.dk og finansieret af Europa-Huset. Spillene handler om de udfordringer og dilemmaer, EU har og står over for. Alt materiale kan hentes som pdf til udprint.

 

Kontakthåndbog

Kontakthåndbog med informationer om de danske medlemmer og funktionærer i Europa-Parlamentet. Opdateret august 2014.

 

Danske medlemmer af Europa-Parlamentet 1.1.1973 - Europa-Parlamentsvalg 2014

Katalog med billeder og oplysninger om samtlige nuværende og tidligere danske MEP'ere. Udgivet efter valget den 7. juni 2009. Senest opdateret i januar 2014.

 

Plakat om EU siden 1952

En plakat med de væsentligste begivenheder i EUs historie siden 1952

 

Du kan finde yderligere informationsmateriale om EU på linkene herunder: